Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarjolla säännöllistä osa-aikatyötä joustavin työajoin!

Jaamme lehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa (keskiviikkoisin ja lauantaisin). Etsimme varalehdenjakajia vaihtuville jakopiireille eri puolille Vaasan ja Pietarsaaren alueita, lomalaisia sijaistamaan ja kiireavuksi.

Varajakajana voit itse vaikuttaa ansiotasoosi ja toivoa jakeluun tilanteestasi riippuen joko yhtä tai useampaa jakopiiriä kerrallaan. Työ sopii siis eläkeläiselle, opiskelijalle tai muussa työssä käyvälle lisäansioksi, mutta myös työttömälle tarjoamamme osa-aikatyö on hyvä tilaisuus ansaita esimerkiksi 300 euroa kuukaudessa ilman etuuden pienentymistä.

Varajakajalle oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Lisätietoa jakelutyöstä sekä hakulomakkeen löydät osoitteesta www.lisaduuni.fi. Otamme yhteyttä sinuun, mikäli meillä on tarjolla sopiva piiri. Kokemuksiin työskentelystä Suomen Suoramainonta -ketjun jakeluyhtiöissä voit tutustua mm. näiden videoiden kautta:
www.lisaduuni.fi/kokemuksia_jakelutyosta.html

Web-osoite: http://www.pasijakelut.fi Työnantaja: Pasi-Jakelut Oy Sijainti: 68600 PIETARSAARI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Bodö, 050 331 0105, hanna.bodo@suoramainonta.fi Hakemukset: http://www.lisaduuni.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 68600 PIETARSAARI

Yritystiedot

Toiminimi Pasi-Jakelut Oy Y-tunnus 0623881-0 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

712 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-108 000 € -130 %

Henkilöstö

176 174

Liikevoitto-%

-15 % -150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja (varajakaja), on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Pasi-Jakelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 68600 - Pietarsaari , osoitteessa 68600 PIETARSAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa