Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pashtun kielen tulkki Tolmas Oy on tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys. Toimimme kymmenillä eri kielillä. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. Tällä hetkellä haemme pashtun kielen taitoista tulkkia asioimistulkkaukseen. Työtä tarjoamme tilausten mukaan. Tulkilta odotamme rauhallista, täsmällistä ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa suomen ja pashtun kielen osaamista. Koulutus tai kokemus tulkkaus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pashtun kielen tulkki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tolmas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa