Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pashtun kielen tulkki Tolmas Oy on tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys. Toimimme kymmenillä eri kielillä. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. Tällä hetkellä haemme pashtun kielen taitoista tulkkia asioimistulkkaukseen. Työtä tarjoamme tilausten mukaan. Tulkilta odotamme rauhallista, täsmällistä ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa suomen ja pashtun kielen osaamista. Koulutus tai kokemus tulkkaus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pashtun kielen tulkki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tolmas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus