Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Pasastar Oy on Suomen suurimpia telemarkkinointiyrityksiä ja markkinoinnin suunnannäyttäjä. Yhtiö on perustettu vuonna 1987. Toimimme 22 paikkakunnalla ja työllistämme vuosittain osa- tai kokoaikaisesti yli 600 henkilöä.

Etsimme nyt Mikkelin toimipisteeseemme vastuullisia ja tavoitteellisia myyntitoimiston esimies -harjoittelijoita. Koulutamme nyt myyntitoimiston esimiehiä Suomessa avattavaan tai jo olemassa olevaan toimistoomme. Koulutuksen pituus vaihtelee osaamistason mukaan, muutamasta viikosta pariin kuukauteen.

Annamme sinulle kattavan myynti ja esimieskoulutuksen mutta toivomme sinulta matkustus/muuttovalmiutta sekä tavoitteellista ja myyntihenkistä asennetta.

Tarjoamme sinulle täyden tuen tehtävääsi, loistavat ansiomahdollisuudet sekä luotettavan alalla pitkään toimineen yrityksen kaikki edut.

Klikkaa www.pasastar.fi ja tutustu toimintaamme sekä laita pikaisesti vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen samuli.siponen@pasastar.fi

Web-osoite: http://www.pasastar.fi Työnantaja: Pasastar Oy Sijainti: Savilahdenkatu 10 A, 4 krs., 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Siponen Samuli p. 044- 7500 7900 tai samuli.siponen@pasastar.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Savilahdenkatu 10 A, 4 krs., 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Pasastar Oy Y-tunnus 0648944-1 Toimiala Muu mainospalvelu Rinnakkaistoiminimet Raincover, Call Makers, Vellamon Sanomat, Pasamyynti

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 493 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

213 000 € 8 %

Henkilöstö

207 -26

Liikevoitto-%

9 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntitoimiston esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Pasastar Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Savilahdenkatu 10 A, 4 krs., 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa