Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Avaamme syksyllä uuden, miehille suunnatun parturiliikkeen Tampereen keskustaan ja etsimme nyt kokeneita sopimusyrittäjiä.

Toivomme sinulta rautaista ammattitaitoa sekä hyviä myyntitaitoja. Vastineeksi tarjoamme sinulle erittäin edullisen ja kannustavan provikkamallin. Saat samalla mahdollisuuden työskennellä hieman erilaisen konseptin kanssa, uuden nousevan brändin alla. Ainiin, ja meiltä löytyy muuten alan parhaat tuotteet, joita luonnollisesti pääset käyttämään veloituksetta.

Shave Club Finland on miesten komeudenhoidon erikoisliike. Meillä on vankka ja lojaali asiakaskunta, joka koostuu laatua arvostavista miehistä. Vahvan brändimme ansiosta uuden parturin markkinointi tulee olemaan helppoa, eli asiakkaita kyllä riittää.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@shaveclub.fi.

Web-osoite: https://shaveclub.fi Työnantaja: Oy Amv-Trading Ltd Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / syksyn aikana Yhteystiedot: Sebastian Juhola, rekry@shaveclub.fi Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Oy Amv-Trading Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa