Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Työpaikkakuvaus

Avaamme syksyllä uuden, miehille suunnatun parturiliikkeen Tampereen keskustaan ja etsimme nyt kokeneita sopimusyrittäjiä.

Toivomme sinulta rautaista ammattitaitoa sekä hyviä myyntitaitoja. Vastineeksi tarjoamme sinulle erittäin edullisen ja kannustavan provikkamallin. Saat samalla mahdollisuuden työskennellä hieman erilaisen konseptin kanssa, uuden nousevan brändin alla. Ainiin, ja meiltä löytyy muuten alan parhaat tuotteet, joita luonnollisesti pääset käyttämään veloituksetta.

Shave Club Finland on miesten komeudenhoidon erikoisliike. Meillä on vankka ja lojaali asiakaskunta, joka koostuu laatua arvostavista miehistä. Vahvan brändimme ansiosta uuden parturin markkinointi tulee olemaan helppoa, eli asiakkaita kyllä riittää.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@shaveclub.fi.

Web-osoite: https://shaveclub.fi Työnantaja: Oy Amv-Trading Ltd Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / syksyn aikana Yhteystiedot: Sebastian Juhola, rekry@shaveclub.fi Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Oy Amv-Trading Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa