Duunitori suosittelee
Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Qlik Developer

Cargotec Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avaamme syksyllä uuden, miehille suunnatun parturiliikkeen Tampereen keskustaan ja etsimme nyt kokeneita sopimusyrittäjiä. Toivomme sinulta rautaista ammattitaitoa sekä hyviä myyntitaitoja. Vastineeksi tarjoamme sinulle erittäin edullisen ja kannustavan provikkamallin. Saat samalla mahdollisuuden työskennellä hieman erilaisen konseptin kanssa, uuden nousevan brändin alla. Ainiin, ja meiltä löytyy muuten alan parhaat tuotteet, joita luonnollisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Oy Amv-Trading Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus