Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

UX Designer

Nitro

Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avaamme syksyllä uuden, miehille suunnatun parturiliikkeen Tampereen keskustaan ja etsimme nyt kokeneita sopimusyrittäjiä. Toivomme sinulta rautaista ammattitaitoa sekä hyviä myyntitaitoja. Vastineeksi tarjoamme sinulle erittäin edullisen ja kannustavan provikkamallin. Saat samalla mahdollisuuden työskennellä hieman erilaisen konseptin kanssa, uuden nousevan brändin alla. Ainiin, ja meiltä löytyy muuten alan parhaat tuotteet, joita luonnollisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Oy Amv-Trading Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus