Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Kuopioon

Adecco Finland

Finland

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokratuoliyrittäjän paikka vapaana Pohjois-Helsingissä Puistorin ostoskeskuksessa. Yritys toiminut 45 vuotta. Seija Mokki 0405819727, seija.mokki@gmail.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Sipoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo yrittäjä Helsinki yrittäjä Sipoo yrittäjä Vantaa yrittäjä Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaamoon etsitään vuokratuoliyrittäjää, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Faina. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus