Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt sinun on mahdollista aloittaa parturi-kampaajayrittäjänä Oulaisissa pienellä panostuksella. Olen yli 30 vuoden yrittäjänä olon jälkeen luopumassa liiketoiminnasta lokakuun lopussa. Toimin vuokratilassa Oulaisten ydinkeskustassa ja minulla on vakiintunut ja laaja asiakaskunta. Toimitilassa on kaikki valmiina, aikaa myöten kalustoa voi uusia, mutta alkuun se ei ole välttämätöntä. Tilojen nykyinen vuokranantaja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulainen kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulainen yrittäjä Oulainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaajayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Aila Laurila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus