Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt sinun on mahdollista aloittaa parturi-kampaajayrittäjänä Oulaisissa pienellä panostuksella. Olen yli 30 vuoden yrittäjänä olon jälkeen luopumassa liiketoiminnasta lokakuun lopussa. Toimin vuokratilassa Oulaisten ydinkeskustassa ja minulla on vakiintunut ja laaja asiakaskunta. Toimitilassa on kaikki valmiina, aikaa myöten kalustoa voi uusia, mutta alkuun se ei ole välttämätöntä. Tilojen nykyinen vuokranantaja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulainen kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulainen yrittäjä Oulainen kauppiaat ja myymälänhoito Oulainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaajayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Aila Laurila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus