Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Nyt sinun on mahdollista aloittaa parturi-kampaajayrittäjänä Oulaisissa pienellä panostuksella.

Olen yli 30 vuoden yrittäjänä olon jälkeen luopumassa liiketoiminnasta lokakuun lopussa. Toimin vuokratilassa Oulaisten ydinkeskustassa ja minulla on vakiintunut ja laaja asiakaskunta. Toimitilassa on kaikki valmiina, aikaa myöten kalustoa voi uusia, mutta alkuun se ei ole välttämätöntä. Tilojen nykyinen vuokranantaja on valmis jatkamaan vuokrasuhdetta myös uuden yrittäjän kanssa.

Oulaisissa toimii hiukan yli 10 alan yrittäjää, joten asiakkaita riittää kaikille, koska nyt aikaa asiakkaalle ei tahdo löytyä lyhyellä varoitusajalla.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Työnantaja: Parturi-Kampaamo Aila Laurila Sijainti: Oulaistenkatu 23 L 4, 86300 OULAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aila Laurila, puh: 040 504 6716 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulaistenkatu 23 L 4, 86300 OULAINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaajayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Aila Laurila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen , osoitteessa Oulaistenkatu 23 L 4, 86300 OULAINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa