Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Työpaikkakuvaus

Etsimme liikkeeseemme ykköskampaajaa. Olethan asiakaspalvelutaitoinen , positiivinen, ammattitaitoinen ja pidät työstäsi. Toivomus myös olisi, että sinulla olisi myös omaa asiakaspiiriä. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää ja Tule porukkaamme!

Työnantaja: Parturi-Kampaamo BellaStar Sijainti: Kauppakatu 2, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahd.pian Yhteystiedot: Katja, 0407691073 katjuskak@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 15.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 2, 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja/yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo BellaStar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Kauppakatu 2, 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus