Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin kanssani työskentelemään itsenäistä yrittäjää PARTURI-KAMPAAJAKSI joko yksin tai yhdessä. Kiinteä kuukausivuokra, joka kattaa tilan, sähkön jne. Myös vastavalmistuneet otetaan huomioon haussa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Uusikaupunki kauneudenhoito ja ulkonäkö Uusikaupunki yrittäjä Uusikaupunki kauppiaat ja myymälänhoito Uusikaupunki maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja (yrittäjä), on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Teija.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus