Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/suuryritykset

Finnvera

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mahdollisuus yhdelle tai useammalle henkilölle parturi-kampaaja vuokratuoli- tai sopimusyrittäjänä Oulun keskustassa hyvällä liikepaikalla. Liike on toiminut Oulun keskustassa 35 vuotta 130 m2:n vuokrahuoneistossa katutalossa. Parturi-kampaamolla on hyvä asiakaspiiri ja 11 asiakaspaikkaa. Lisätietoja ja yhteydenotot Marja Räty, p. 040 555 0320 tai 08 372 152, ull-mari@luukku.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu yrittäjä Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kampaamo Ull-Mari Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus