Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hei sinä loistava osaaja, tule huippu tiimiin toteuttamaan itseäsi! Olisi upeaa jos omaisit jo hieman omaa asiakaskuntaa, paikka parturi-kampaajalle/kosmetologille/tatuoijalle! Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään! Olemme Koivukylän citymarketin talossa 3krs. Paikka vain yrittäjälle ja erinomaisen suomenkielen osaajalle.

Työnantaja: T:mi Hanne Maarit Raunio Sijainti: Ojalehdonkuja 1, 01400 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Hanne Raunio 0505705792 tai beautystudiophoenix@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ojalehdonkuja 1, 01400 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Hanne Maarit Raunio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Ojalehdonkuja 1, 01400 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa