Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsin työkaveria liikkeeseeni Tikkurilaan. Tarjolla vuokratuolipaikka parturi-kampaajalle tai vaihtoehtoisesti myös ripsiteknikolle/kynsientekijälle. Pääsääntöisesti haen henkilöä, joka aloittaisi työt ensi vuoden puolella mutta voidaan keskustella mahdollisuudesta aloittaa aiemminkin. Oma asiakaskunta olisi toivottavaa.
Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Työnantaja: Pigmentaario Outi Sipilä Sijainti: Ratatie 4, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: helmikuu 2017 tai sop.muk. aiemmin Yhteystiedot: Outi Sipilä, Puh: 040 5893943 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ratatie 4, 01300 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Pigmentaario Outi Sipilä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Ratatie 4, 01300 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa