Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Työpaikkakuvaus

Haemme Sulvalla toimivaan kampaamoon osa-aikaista parturi-kampaaja yrittäjää. Työkuvaan kuulu kampaamo työskentely sekä asiakaspalvelu ja tuotemyynti.

Ruotsinkielentaito on välttämätön. Eduksi katsotaan meikkaustaidot sekä muut kauneusalan osaamiset kuten esim. ripsipidennysten- tai kynsien teko.

Työajat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot sekä kysymykset: janina.svahn@hotmail.com/ 0445150820

Web-osoite: http://www.salonglycka.fi Työnantaja: Salong Lycka Sijainti: 65350 VAASA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janina Svahn janina.svahn@hotmail.com 044-5150820 Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65350 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Salong Lycka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65350 - Vaasa , osoitteessa 65350 VAASA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus