Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Haetaan hiusalan ammattilaista vuokratuoliyrittäjäksi Turun keskustaan Kauppatorin kulmalle. Mukava työporukka, kivat tilat ja avoin työympäristö, niin henkisesti kuin fyysesti, antavat mahdollisuuden kehittyä työssäsi.
Intohimo ja halu tehdä hyviä tukkia, sekä palvella asiakkaita parhaasi mukaan, ovat tärkeintä meille mukanasi tuomia asioita. Plussaa on, jos olet avoin silloin tällöin työskentelemään myös klo17 jälkeen ja lauantaisin. www.hiushuonekerho.fi ja Facebook-sivuiltamme näet lisää meistä ja liikkeestämme.

Web-osoite: http://www.hiushuonekerho.fi Työnantaja: Hiushuone Kerho Sijainti: Yliopistonkatu 15, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ville Orell 0400624753 ville@kaunissuomi.fi Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yliopistonkatu 15, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Hiushuone Kerho. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Yliopistonkatu 15, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa