Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hiushuone Valo on uusi ja upea parturi-kampaamo keskustassa. Arvostamme teknistä osaamista ja palavaa halua kehittyä ammatissa. Etsimme osaavaa ammattilaista sopimusyrittäjäksi/vuokratuolille. Voit tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kaikki on sovittavissa. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä sähköpostia, tekstiviestiä tai vaikka pullopostia, niin jutellaan lisää. Sari Lehtonen [email protected] 0505956654...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Hiushuone Valo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus