Duunitori suosittelee
Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Parturi-Kampaamo Inhair toimii mukavissa tiloissa Länsikeskuksessa.

Haemme nyt kiireellisesti yhtä ammattitaitoista, asiakasystävällistä parturi-kampaajaa sopimusyrittäjiksi. Voit olla vastavalmistunutkin. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan omaa asiakaskuntaa vaan liikkeellä on tarjota asiakaskunta yrittäjälle.

Ota yhteyttä Sanna Vilen, niin saat lisätietoa.

Web-osoite: http://www.inhair.fi/ Työnantaja: Raitaluoma Kristel Tmi Sijainti: Viilarinkatu 4, 20320 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sop.muk. Yhteystiedot: Sanna Vilen, puh. 0400 159 431 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Viilarinkatu 4, 20320 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Raitaluoma Kristel Tmi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Viilarinkatu 4, 20320 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa