Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Turun keskustassa tarjolla omistajanvaihdoksen myötä yrittäjä mahdollisuus parturi-kampaajalle. Yritys on toiminut yli 10-vuotta, ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Toimi nopeasti,ota yhteyttä, saat lisätietoa!

Web-osoite: http://www.steppoint.fi Työnantaja: Heidi Levisalo / Parturi-Kampaamo Step Point Sijainti: Aninkaistenkatu 8, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Heidi Levisalo puh 040 593 7723 heidi.levisalo@gmail.com Hakemukset: heidi.levisalo@gmail.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aninkaistenkatu 8, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Heidi Levisalo / Parturi-Kampaamo Step Point. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Aninkaistenkatu 8, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa