Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Studio Flair etsii kolmatta parturi-kampaajaa tuolivuokralle/sopimusyrittäjäksi. Liikkeeseemme tulee uusia asiakkaita varsinkin ilman ajanvarausta, joten yhdelle uudelle työntekijälle olisi tarvetta. Toivottavaa olisi että omaisit myös entuudestaan jonkinverran asiakaskuntaa.

Liike sijaitsee vilkkaan tien varrella, hyvät bussiyhteydet ja ilmaiset parkkipaikat. Olemme rento ja rempseä tiimi ja toivoisimme löytävämme iloisen, rohkean ja motivoituneen parturi-kampaajan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Web-osoite: http://www.studioflair.fi Työnantaja: Studio Flair Sijainti: Hämeentie 20, 20540 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elina Tuomola, 0400756896, studioflair20@gmail.com Hakemukset: http://www.studioflair.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeentie 20, 20540 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Studio Flair. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Hämeentie 20, 20540 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa