Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kampaamo Team on 3 itsenäisen yrittäjän yhdessä pitämä parturi-kampaamo. Etsimme nyt tiimiimme omalla toiminimellä toimivaa ammatinharjoittajaa. Yrittäjinä jaamme keskenämme yhteiset kulumme kuten vuokran, siivouksen sekä sähkö- ja vesikulut sekä asiakastarjoilut. Meillä on nyt vapautumassa yksi kalustettu työpiste. Meillä voit harjoittaa ammattia vapaasti eli säätelet itse omaa työaikaasi, asiakkaitasi sekä sitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kampaamo Team HST Soili Kalliomäki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.01.2017. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus