Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kampaamo Team on 3 itsenäisen yrittäjän yhdessä pitämä parturi-kampaamo. Etsimme nyt tiimiimme omalla toiminimellä toimivaa ammatinharjoittajaa.

Yrittäjinä jaamme keskenämme yhteiset kulumme kuten vuokran, siivouksen sekä sähkö- ja vesikulut sekä asiakastarjoilut. Meillä on nyt vapautumassa yksi kalustettu työpiste.

Meillä voit harjoittaa ammattia vapaasti eli säätelet itse omaa työaikaasi, asiakkaitasi sekä sitä millaisia hiusalan töitä mitä teet jne. Jos olet jo toimiva yrittäjä ja haluat siirtyä työskentelemään työyhteisöömme sopii se meille. Valmista asiakaskuntaa meillä ei ole sinulle tarjota.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin.

Työnantaja: Kampaamo Team HST Soili Kalliomäki Sijainti: Maariankatu 1 B, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Soili Kallionmäki, Puh: (02) 2500929 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maariankatu 1 B, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kampaamo Team HST Soili Kalliomäki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Maariankatu 1 B, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa