Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Me Groovelaiset etsimme työystävää tuolivuokralle (kokoaikainen), inspiroivaan työympäristöön Turun jokirantaan. Intohimomme on luoda rautaisella ammattitaidolla toteutettuja trendikkäitä lopputuloksia. Laita hakemus tai soita, mikäli olet kiinnostunut ja haluat toteuttaa makeeta tukkaa luovassa ilmapiirissä, 'omien aikataulujen' mukaisesti. Haluamme kasvattaa tiimiämme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vielä monipuolisemmin.

Käy kurkkaamassa meidän meininkiä
www.groovehair.fi
Facebook: GROOVE
Instagram: @grooveturku.

Bonuksena huiput työkaverit!

Terkuin Grooven Tytöt

Web-osoite: http://www.groovehair.fi Työnantaja: Groove / Maria Poullis Tmi Sijainti: Hämeenkatu 32, 20700 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Maria Poullis, puh. 040 5682756, hei@groovehair.fi Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 32, 20700 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Groove / Maria Poullis Tmi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Hämeenkatu 32, 20700 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa