Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Me Groovelaiset etsimme työystävää tuolivuokralle (kokoaikainen), inspiroivaan työympäristöön Turun jokirantaan. Intohimomme on luoda rautaisella ammattitaidolla toteutettuja trendikkäitä lopputuloksia. Laita hakemus tai soita, mikäli olet kiinnostunut ja haluat toteuttaa makeeta tukkaa luovassa ilmapiirissä, 'omien aikataulujen' mukaisesti. Haluamme kasvattaa tiimiämme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vielä monipuolisemmin. Käy kurkkaamassa meidän meininkiä www.groovehair.fi Facebook: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Groove / Maria Poullis Tmi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus