Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Non-stop liikkeemme tarvitsee kiireellisesti lisää tekijöitä kasvaneen asiakaskuntamme takia. Liikkeessä tehdään kaikki työt (värit, permanentit,kampaukset jne...) ajanvarauksella tai ilman. Haemme parturi-kampaajaa iloiseen joukkoomme. Liikkeen sijainti tarjoaa sinulle varman tienistin, joko kiinteällä kuukausivuokralla tai sopimusyrittäjänä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. sähköpostilla [email protected] tai p. 050-5691778 / Nina...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Nina Vuorinen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus