Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen intohimoisesti ammattiinsa suhtautuvaa parturi-kampaajaa vuokratuolille. Kampaamo sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Pellavatehtaankadulla. Kampaamossa on valkoinen marmorilaatta lattia, kolme asiakaspaikkaa ja kaksi pesupaikkaa. Liiketila on remontoitu 2016. Kampaamossa tarjotaan asiakkaalle korkealaatuista palvelua. Vuokralainen toimii täysin itsenäisenä yrittäjänä ja hänen nimensä laitetaan ikkunaan. Vuokranantaja kustantaa vuokralaisen logon teipit ikkunaan. Sassoon tausta katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Sandra Aghar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa