Duunitori suosittelee
Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen intohimoisesti ammattiinsa suhtautuvaa parturi-kampaajaa vuokratuolille. Kampaamo sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Pellavatehtaankadulla. Kampaamossa on valkoinen marmorilaatta lattia, kolme asiakaspaikkaa ja kaksi pesupaikkaa. Liiketila on remontoitu 2016. Kampaamossa tarjotaan asiakkaalle korkealaatuista palvelua. Vuokralainen toimii täysin itsenäisenä yrittäjänä ja hänen nimensä laitetaan ikkunaan. Vuokranantaja kustantaa vuokralaisen logon teipit ikkunaan. Sassoon tausta katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Sandra Aghar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus