Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haen intohimoisesti ammattiinsa suhtautuvaa parturi-kampaajaa vuokratuolille. Kampaamo sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Pellavatehtaankadulla. Kampaamossa on valkoinen marmorilaatta lattia, kolme asiakaspaikkaa ja kaksi pesupaikkaa. Liiketila on remontoitu 2016.
Kampaamossa tarjotaan asiakkaalle korkealaatuista palvelua.

Vuokralainen toimii täysin itsenäisenä yrittäjänä ja hänen nimensä laitetaan ikkunaan. Vuokranantaja kustantaa vuokralaisen logon teipit ikkunaan.
Sassoon tausta katsotaan eduksi.

Kiinteään vuokraan sisältyy pääosin kaikki paitsi maksupääte ja värikemia, myytävät tuotteet, sakset, kirjanpito, nettiajanvaraus, kotisivut, vakuutus ja koulutus. Tiedustele vuokran määrää spostitse: sandra.aghar@gmail.com. Vuokralainen saa päättää yhden kuukauden vuodessa, josta veloitetaan vain puolet vuokrasta (lomakk). Vuokranantaja auttaa vuokralaista markkinoinnissa ja itsensä brändäämisessä.

Hakijoille järjestetään haastattelu.

Työnantaja: Tmi Sandra Aghar Sijainti: Pellavatehtaankatu 19 B, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sandra Aghar, 0442019509, sandra.aghar@gmail.com Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pellavatehtaankatu 19 B, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Sandra Aghar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pellavatehtaankatu 19 B, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa