Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Java-kehittäjä

Eatech

Tampere

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme parturi-kampaajaa osaavaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle upeat puitteet Alenksanterinkadulla. Voit olla aloitteleva alalla tai jo kokenut konkari. Tarjoamme sinulle jatkuvan koulutuksen, mahdollisuuden osallistua kuvauksiin ja kilpailuihin sekä tietysti mahtavat työkaverit, joiden joukossa oppii uutta ja on mukava rento työskennellä. Vuokratuolipaikka, neuvoteltaessa myös palkkatyö mahdollinen. Tule voittajatiimiin, soita tai lähetä sähköpostia! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Glohair/Hiusstudio JB Lakka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus