Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Oletko kauneusalan ammattilainen tai sellaiseksi valmistuva? Nyt tarjolla uudenlainen konsepti alan yrittäjille, jossa riskit ja kulut on minimoitu ja sinulla on kerrankin mahdollisuus olla oman itsesi herra. Loistava mahdollisuus myös alan opiskelijoille, jotka haluavat aloitella yrittäjyyttä jo opintojen ohella ilman suurta riskiä ja sitoutumista. Olit sitten parturi-kampaaja, kosmetologi, kynsimuotoilija tai hieroja, kaikille riittää tilaa.

Päätät itse työaikasi, hinnastosi ja välineesi. Maksat vain niistä palveluista mitä käytät. Alan kilpailukykyisin vuokratuoli-hinta keskellä sykkivää Vaasan keskustaa!

Jos omistat toiminimen ja sinulla on oma asiakaskunta tai olet hankkimassa sellaista, ota yhteyttä niin kerron lisää. Vielä tässä vaiheessa tilaratkaisuihin ja hankintoihin on mahdollista päästä vaikuttamaan.

Työnantaja: Tmi Sari Simoska Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuun alussa Yhteystiedot: Sari Simoska, Puh: 046 934 0702 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Sari Simoska. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa