Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

"Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin! Etsimme kovan asenteen omaavia ammattilaisia!"

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on HPL:n Auktorisoitu jäsen ja meidät on valittu Kauppalehden Menestyjäyritykseksi vuonna 2015. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsimme asiakasyrityksellemme pk-seudulle AMMATTITAITOISIA PARTURI-KAMPAAJIA osaavaan ja motivoituneeseen porukkaan. Jos sinulla on hyvä asenne, toimit hyvin tiimissä ja hyvä asiakaspalvelu virtaa sinulla verissä olet etsimämme henkilö.

Sinulta löytyy alan koulutus jonka lisäksi sinulle on ehtinyt kertyä työkokemusta. Osaat palvella asiakkaita myös engalannin kielellä.

Pääset työskentelemään uuden karheissa tiloissa huippu tiimissä! Työvälineet ja tarvikkeet tulevat talon puolesta. Kilpailukykyinen palkka joka koostuu tehdyistä tunneista.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Web-osoite: http://www.aaltovoima.fi Työnantaja: Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima Sijainti: Pääkaupunkiseutu, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hr@aaltovoima.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa