Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olemme koko perheen luotettava parturi-kampaamo ja kauneushoitola Espoossa, villkkaassa sekä uudistuvassa kauppakeskus Iso Omenassa. Etsimme tiimimme vahvistukseksi työstään nauttivia, innostuneita, osaavia, positiivisia ja luotettavia parturi-kampaajia. Vaatimuksena on parturi-kampaajan työn perusteiden hallinta sekä sujuva suomen kielen taito. Liikkeestämme löytyviä brändejä ovat mm. Revlon Professional ja Sassoon, toivommekin että olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi aktiivisesti. Etsimme ensisijaisesti sopimusyrittäjiä, mutta myös työsuhteen mahdollisuudesta voidaan sopia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä niin tavataan ja keskustellaan lisää!

Työnantaja: Salon WestHair Espoo Sijainti: Piispansilta 11 1C-16, 02230 Espoo Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Piispansilta 11 1C-16, 02230 Espoo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Salon WestHair Espoo. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Piispansilta 11 1C-16, 02230 Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa