Duunitori suosittelee
Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme koko perheen luotettava parturi-kampaamo ja kauneushoitola Espoossa, villkkaassa sekä uudistuvassa kauppakeskus Iso Omenassa. Etsimme tiimimme vahvistukseksi työstään nauttivia, innostuneita, osaavia, positiivisia ja luotettavia parturi-kampaajia. Vaatimuksena on parturi-kampaajan työn perusteiden hallinta sekä sujuva suomen kielen taito. Liikkeestämme löytyviä brändejä ovat mm. Revlon Professional ja Sassoon, toivommekin että olet kiinnostunut kehittämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Kauniainen kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi kauneudenhoito ja ulkonäkö Nurmijärvi kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vihti kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Salon WestHair Espoo. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus