Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Day Spa Gabriel on Tampereen keskustassa, idyllisellä Klingendahlin sisäpihalla sijaitseva kauneushoitola. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää oloa ja rentouttavia hetkiä arjen keskelle. Etsimme iloiseen tiimiimme nyt parturi-kampaajaa vuokratuolille! Toivomme, että nautit asiakaspalvelusta, olet reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimityöntekijä! Jos kiinnostuit pistä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Pälkäne kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö Ylöjärvi kauneudenhoito ja ulkonäkö Hämeenkyrö kauneudenhoito ja ulkonäkö Kangasala kauneudenhoito ja ulkonäkö Lempäälä kauneudenhoito ja ulkonäkö Nokia kauneudenhoito ja ulkonäkö Orivesi kauneudenhoito ja ulkonäkö Pirkkala kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-Kampaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Day Spa Gabriel. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus