Duunitori suosittelee
Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme vuokratuolipaikkaa Parturi-kampaajalle Rovaniemen ydinkeskustassa kauneushoitolan yhteydessä juuri remontista valmistuneissa tiloissamme.

Oletko loisto parturi-kampaaja vailla paikkaa tai tahdotko uusia haasteita itsellesi? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus liittyä meidän tiimiä täydentämään. Tiimistämme löytyy monipuolista osaamista kampaamo, kauneushoitola, lävistys ja urheiluhieronnan aloilta.

Käytä nyt tilaisuus hyväksi ja liity Studio Nice:n kasvavaan nykyaikaiseen tiimiin!

Asiakaspiiriä meiltä jo löytyy uusien ideoiden kera, mutta eihän koskaan ole haitaksi jos sinulta omia asiakkaitakin jo löytyy. Toivomme kuitenkin, että listoillesi mahtuisi myös hoitolamme asiakkaita.

Työtilat ovat siistit ja modernit. Työilmapiiri on rento ja mukava, unohtamatta kuitenkaan vankkaa ammattitaitoa. Odotamme, että olet vastuullinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Huolehdit työympäristöstäsi, omista työajoistasi ja olet erittäin asiakaspalvelulähtöinen!

Ota yhteyttä niin tavataan pian!

Työnantaja: Beautiful Style Jonna Sijainti: 96200 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan syksyllä 2016 Yhteystiedot: Jonna Jänkälä p. 0404191985 Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96200 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Beautiful Style Jonna. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96200 - Rovaniemi , osoitteessa 96200 ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus