Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme vuokratuolipaikkaa Parturi-kampaajalle Rovaniemen ydinkeskustassa kauneushoitolan yhteydessä juuri remontista valmistuneissa tiloissamme. Oletko loisto parturi-kampaaja vailla paikkaa tai tahdotko uusia haasteita itsellesi? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus liittyä meidän tiimiä täydentämään. Tiimistämme löytyy monipuolista osaamista kampaamo, kauneushoitola, lävistys ja urheiluhieronnan aloilta. Käytä nyt tilaisuus hyväksi ja liity Studio Nice:n kasvavaan nykyaikaiseen tiimiin! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Beautiful Style Jonna. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.02.2017. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus