Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

UX Designer

Nitro

Helsinki

B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Koodareita Oulun parhaille ohjelmistoalan yrityksille

Adecco Finland

Finland

API Specialist (JavaScript) with interest to cloud services

Academic Work

Hyvinkää

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme vuokratuolille joko kokoaikaista tai osa-aikaista hius- ja/tai kauneudenhoidon ammattilaista. Tarjoamme työskentelypaikan vilkkaalla paikalla Vanhassa Raumassa, erittäin kohtuullisella vuokralla. Yhteyttä voit ottaa joko puhelimitse tai laittamalla s-postia, kerron mielelläni lisää.

Työnantaja: Hius- ja Kauneuspaja Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eija Waltari eijawaltari@gmail.com 028222325 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Hius- ja Kauneuspaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus