Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme vuokratuolille joko kokoaikaista tai osa-aikaista hius- ja/tai kauneudenhoidon ammattilaista. Tarjoamme työskentelypaikan vilkkaalla paikalla Vanhassa Raumassa, erittäin kohtuullisella vuokralla. Yhteyttä voit ottaa joko puhelimitse tai laittamalla s-postia, kerron mielelläni lisää.

Työnantaja: Hius- ja Kauneuspaja Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eija Waltari eijawaltari@gmail.com 028222325 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Hius- ja Kauneuspaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa