Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yritykseemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää vuokratuoli yrittäjää. Olet iloinen, ahkera, tunnollinen parturi-kampaaja. Osaat tarttua haastaviin tilanteisiin ja saat toiminnallasi ja persoonallasi asiakkaat palaamaan takaisin. Sekä sinulta löytyy uusia ideoita kehittää toimintamme. Haluat myös kouluttauta ja kehittyä alalla eteenpäin. Toivomme, että sinulla on yli viiden vuoden työkokemus alalta sekä sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Porvoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointikeskus Louisé Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus