Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tinos Hair Design etsii parturi-kampaajia vilkkaaseen Puuvillan kauppakeskuksessa sijaitsevaan liikkeeseen. Jos olet iloinen, reipas, joustava ja asiakaspalvelusta nauttiva persoona, voit olla etsimämme henkilö.

Kauppakeskus Puuvillassa olet ykköspaikalla, kun haluat kasvattaa asiakaskuntaasi ja nauttia työstäsi. Henkilökohtainen koulusohjelmamme takaa sinulle opin Suomen parhaassa koulutustiimissä ja olet aina edelläkävijä alallamme.

Ota pikaisesti yhteyttä. 0503804910/Tino tai tinosoininen@gmail.com

Web-osoite: http://www.tinoshair.fi/kauppakeskus-puuvilla Työnantaja: Tino Soininen/Tinos Hair Design Sijainti: 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Tino Soininen, 0503804910, tinosoininen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Tino Soininen/Tinos Hair Design. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus