Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kahta parturi-kampaajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen uuteen marraskuussa avattavaan liikkeeseen! Hakijoilta edellytetään - parturi-kampaajan tutkintoa - muutaman vuoden työkokemusta hiusten leikkauksista kampauksiin - kykyä itsenäiseen työhön - hyvää stressinsietokykyä - hyvää asiakaspalvelutaitoa ja - joustavuutta Työaika on klo. 9.00-20.00 välillä. Jos koet olevasi hakemamme henkilö, otathan rohkeasti yhteyttä ensisijaisesti sähköpostiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Nuttura. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus