Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan parturi-kampaajaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen uuteen marraskuussa avattavaan liikkeeseen! Hakijoilta edellytetään - parturi-kampaajan tutkintoa - muutaman vuoden työkokemusta hiusten leikkauksista kampauksiin - kykyä itsenäiseen työhön - hyvää stressinsietokykyä - hyvää asiakaspalvelutaitoa ja - joustavuutta Työaika on klo. 9.00-20.00 välillä. Jos koet olevasi hakemamme henkilö, otathan rohkeasti yhteyttä ensisijaisesti sähköpostiin pknuttura@gmail.com. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Nuttura. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus