Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan parturi-kampaajaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen uuteen marraskuussa avattavaan liikkeeseen! Hakijoilta edellytetään - parturi-kampaajan tutkintoa - muutaman vuoden työkokemusta hiusten leikkauksista kampauksiin - kykyä itsenäiseen työhön - hyvää stressinsietokykyä - hyvää asiakaspalvelutaitoa ja - joustavuutta Työaika on klo. 9.00-20.00 välillä. Jos koet olevasi hakemamme henkilö, otathan rohkeasti yhteyttä ensisijaisesti sähköpostiin [email protected] ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Nuttura. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus