Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Happs on uudenlainan parturipalveluiden tarjoaja. Me luomme huikeaa parturipalveluiden alustaa, joka auttaa ihmisiä helpottamaan parturipalveluiden ostoa ja käyttämistä.

Meillä on sovellus, jonka kautta voi varata, tilata kotiin ja maksaa parturipalvelut samalla sovelluksella. Ei enää turhanpäiväistä soittelua eikä nettiajanvarauksien käyttämistä!

Parturilla on oma portaali, jonka kautta päätetään työtunnit sekä applikaatio, joilla näkee tilaukset suoraan puhelimesta. Pääosin parturi toimii Oulun seudulla haluamallaan alueella.

Käy katsastamassa nettisivumme ja lataa appimme joko Google Play -storesta tai App storesta!

----------------- MITÄ ETSIMME------------------

Etsimme kasvavaan tiimiimme kahta parturia, jotka ovat ennakkoluulottomia, joustavia sekä motivoituneita tekemään kanssamme sellaista, mitä kauneusalalla ei ole ennen nähty!

Voit olla valmistumassa, vastavalmistunut tai jo pidempään alalla työskennellyt. Tärkeintä on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet hyvä tyyppi! Toimipaikkaa ei ole, vaan toimit erilaisissa kampanjoissa Oulussa, mutta myös kotonasi tai mobiilisti - ihan mikä sinulle sopii!

Tarjoamme sinulle kahden kuukauden määräaikaisen sopimuksen, minimissään 30 tuntia kuukauteen. Sopimus on voimassa 1.10-.30.11 tai sopimuksen mukaan. Työaika on joustava ja sovittavissa erikseen. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa työtä joko omalla toiminimellä tai kevytyrittäjänä.

Lisätietojen kysely ja hakemukset:

Miia Paavola
miia@happs.fi
040 7186 504

Web-osoite: http://happs.fi Työnantaja: Spotter Apps Oy Sijainti: Repsikkapojantie 1, 90420 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 12.10.2016, TAI HETI Yhteystiedot: Miia Paavola miia@happs.fi 040 7186 504 Hakemukset: miia@happs.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Repsikkapojantie 1, 90420 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Spotter Apps Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Repsikkapojantie 1, 90420 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa