Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Happs on uudenlainan parturipalveluiden tarjoaja. Me luomme huikeaa parturipalveluiden alustaa, joka auttaa ihmisiä helpottamaan parturipalveluiden ostoa ja käyttämistä. Meillä on sovellus, jonka kautta voi varata, tilata kotiin ja maksaa parturipalvelut samalla sovelluksella. Ei enää turhanpäiväistä soittelua eikä nettiajanvarauksien käyttämistä! Parturilla on oma portaali, jonka kautta päätetään työtunnit sekä applikaatio, joilla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Spotter Apps Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus