Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Parturi-kampaajan työtä tarjolla. Oletpa vanha tekijä tai uusi aloittava kampaaja !
Vilkas kampaamo tarvitsee apukäsiä. Liikkeessä jo 3 tekijää mutta työtä riittää vielä kolmannelle osa tai koko aikaiselle . Se riippuu sinusta!
Ota yhteyttä puhelimella,sähköpostilla,whatuppilla tai facebookissa niin jutellaan tai tule käymään ja katsomaan paikkaa !

Työnantaja: Parturi-Kampaamo Irjan Valinta Sijainti: keskuskatu 3, 54100 JOUTSENO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: katja ryyppö 0500-964901 koti 045-2753066 työ katja.irjanvalinta@gmail.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: keskuskatu 3, 54100 JOUTSENO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Irjan Valinta. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa keskuskatu 3, 54100 JOUTSENO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa