Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko luonteeltasi iloinen ja toimelias? Omaatko mahtavan huumorintajun etkä säikähdä pienistä? Oletko kova tekemään töitä ja haluat olla paras siinä mitä teet? Siinä tapauksessa minulla olisi sinulle vuokratuoli tarjolla.

Studio83 on kesällä 2016 avattu uusi parturi-kampaamo Kirkkonummen keskustassa. Asiakaskuntamme on ikähaarukaltaan laaja ja tuunnelma rento.

Hakijalla toivoisin olevan jo valmista asiakaskuntaa, mutta sen puuttuuminen ei ole ongelma, jos hakija on valmis käyttämään myös omaa aikaa asiakashankintaan.

Mahdollisuus työskennellä joko kiinteällä kuukausivuokralla tai sopimusyrittäjänä. Myös kevytyrittäjät huomioidaan.

Työnantaja: Tmi Tanja Argillander Sijainti: Kirkkotallintie 4a 5, 02400 KIRKKONUMMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/mahdollisuuden mukaan Yhteystiedot: Tanja Argillander työ 046 9310 394 oma 045 1269 183 tanja@studio83.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkotallintie 4a 5, 02400 KIRKKONUMMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Tanja Argillander. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi , osoitteessa Kirkkotallintie 4a 5, 02400 KIRKKONUMMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa