Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko luonteeltasi iloinen ja toimelias? Omaatko mahtavan huumorintajun etkä säikähdä pienistä? Oletko kova tekemään töitä ja haluat olla paras siinä mitä teet? Siinä tapauksessa minulla olisi sinulle vuokratuoli tarjolla. Studio83 on kesällä 2016 avattu uusi parturi-kampaamo Kirkkonummen keskustassa. Asiakaskuntamme on ikähaarukaltaan laaja ja tuunnelma rento. Hakijalla toivoisin olevan jo valmista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Tanja Argillander. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa