Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme iloista, reipasta, omaaloitteista, parturi-kampaaja kauneushoitolaan jossa sekä kampaajia että kosmetologeja. Vaikka työajat saat päättää itse, niin olethan valmis myös ilta- ja viikonlopputyöhön, ja toteuttamaan teemailtoja kosmetologien kanssa. Juhlakampausten teko pitää olla hyvässä hallinassa. Käyttämäsi tuotteet saat valita itse. Tuotemyynnistä voidaan sopia provisiomyyntiä tai omat myyntituotteet. Ota yhteyttä niin sovimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Orkidéa. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus