Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme iloista, reipasta, omaaloitteista, parturi-kampaaja kauneushoitolaan jossa sekä kampaajia että kosmetologeja. Vaikka työajat saat päättää itse, niin olethan valmis myös ilta- ja viikonlopputyöhön, ja toteuttamaan teemailtoja kosmetologien kanssa. Juhlakampausten teko pitää olla hyvässä hallinassa. Käyttämäsi tuotteet saat valita itse. Tuotemyynnistä voidaan sopia provisiomyyntiä tai omat myyntituotteet. Ota yhteyttä niin sovimme meille molemmille sopivimman yhteistyötavan. Vuokra on kiinteä.
Du får gärna också tala svenska.

Web-osoite: http://www.orkidea.info Työnantaja: Kauneushoitola Orkidéa Sijainti: 02400 KIRKKONUMMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lenita Lehtonen, 0405018602/0503715907 Ilmoitus jätetty: 11.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02400 KIRKKONUMMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Orkidéa. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi , osoitteessa 02400 KIRKKONUMMI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa