Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen liikkeeseeni reipasta,ammattitaitoista,yrittäjähenkistä vuokratuoliyrittäjää. voit olla jo alalla pitkään ollut(oma asiakaspiiri plussaa)tai vastavalmistunut. Edellytän hakijalta:parturi-kampaajan tutkintoa,hyvää asiakaspalvelutaitoa,yrittäjähenkisyyttä/kykyä työskennellä itsenäisesti ja Iloista Asennetta. Jos kiinnostuit ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva sopimus. Menna Kampman P.0505467697,0442018127 menna.kampman@luukku.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kajaani kauneudenhoito ja ulkonäkö Kajaani .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Hiushuone Menna. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa