Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Kesätyöntekijä, asiakirjapalvelut - yliopisto- tai AMK-opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen liikkeeseeni reipasta,ammattitaitoista,yrittäjähenkistä vuokratuoliyrittäjää. voit olla jo alalla pitkään ollut(oma asiakaspiiri plussaa)tai vastavalmistunut. Edellytän hakijalta:parturi-kampaajan tutkintoa,hyvää asiakaspalvelutaitoa,yrittäjähenkisyyttä/kykyä työskennellä itsenäisesti ja Iloista Asennetta. Jos kiinnostuit ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva sopimus. Menna Kampman P.0505467697,0442018127 menna.kampman@luukku.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kajaani kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Hiushuone Menna. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus