Duunitori suosittelee
Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen liikkeeseeni reipasta,ammattitaitoista,yrittäjähenkistä vuokratuoliyrittäjää. voit olla jo alalla pitkään ollut(oma asiakaspiiri plussaa)tai vastavalmistunut. Edellytän hakijalta:parturi-kampaajan tutkintoa,hyvää asiakaspalvelutaitoa,yrittäjähenkisyyttä/kykyä työskennellä itsenäisesti ja Iloista Asennetta. Jos kiinnostuit ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva sopimus. Menna Kampman P.0505467697,0442018127 [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kajaani kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Hiushuone Menna. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus