Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan vuokratuoli- / sopimusyrittäjää elokuussa Kajaanissa sijaitsevaan Hius Ma-Ri -liikkeeseemme. Parturi-kampaaja, hallitset parturityöt ja nautit kampausten teosta. Olet hyvä tyyppi, oikealla asenteella varustettu ja haluat pitkäaikaisen työn vuokratuoli- tai sopimusyrittäjänä. Jos koet olevasi sopiva, ota pelkäämättä yhteyttä. Ole vain oma itsesi, jos työskentely rennossa ilmapiirissä, kivojen työkavereiden kanssa kiinnostaa, ota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kajaani kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Hius Ma-Ri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus