Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan vuokratuoli- / sopimusyrittäjää elokuussa Kajaanissa sijaitsevaan Hius Ma-Ri -liikkeeseemme.

Parturi-kampaaja, hallitset parturityöt ja nautit kampausten teosta. Olet hyvä tyyppi, oikealla asenteella varustettu ja haluat pitkäaikaisen työn vuokratuoli- tai sopimusyrittäjänä. Jos koet olevasi sopiva, ota pelkäämättä yhteyttä. Ole vain oma itsesi, jos työskentely rennossa ilmapiirissä, kivojen työkavereiden kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Työnantaja: Hius Ma-Ri Sijainti: Kauppakatu 25 M 7, 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Puh. (08) 622 133 / 044 2920207 Ritva tai ritska@wippies.fi Ilmoitus jätetty: 16.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 25 M 7, 87100 KAJAANI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Hius Ma-Ri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani , osoitteessa Kauppakatu 25 M 7, 87100 KAJAANI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa