Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta yrittäjähenkistä parturi-kampaajaa täydentämään tiimiämme Joensuun keskustassa kävelykadulla sijaitsevaan liikkeeseemme sopimusyrittäjänä. Voit olla vasta-alkaja tai jo kokemusta omaava kädentaitaja, jolle asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntä. Sinua odottaa vasta remontoitu nykyaikainen liike vilkkaalla kävelykadulla ja ihanat työkaverit ; 4 kampaajaa ja kosmetologi. Soita ja sovi tapaaminen tai laita itsestäsi lisätietoja sähköpostilla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Joensuu kauneudenhoito ja ulkonäkö Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Ykköspaikka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa