Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme osaavaan joukkoomme vahvistusta, tule osaksi huipputiimiämme.
Kouluttaudumme jatkuvasti ja myös sinulle tarjotaan jatkuvaa koulutusta. Työkokemusta toivomme sinulla jo olevan vähintään 1-vuoden verran. Mahdollisuus joko palkkatyöhön tai sopimusyrittäjäksi. Ota rohkeasti yhteyttä.

Web-osoite: http://www.hymyin.fi Työnantaja: Kauneuskeskus Hymy.in Oy Sijainti: Kauppakatu 13, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Katja Puustinen 0451106025 katja.puustinen74@gmail.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 13, 74100 IISALMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneuskeskus Hymy.in Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Kauppakatu 13, 74100 IISALMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa