Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2Face

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tämä on sinulle iloinen, reipas ja palveluhenkinen kauneusalan ammattilainen. Nyt on aika ottaa terävät sakset kauniiseen käteen ja liittyä osaavaan joukkoomme. Etsimme vapaaseen vuokratuoliimme, mukavaan joukkoomme soveltuvaa oma-aloitteista parturi-kampaajaa. Jos tunnet haluavasi joukkoomme ja olevasi valmis kivaan ja haastavaan työhön kannustavassa porukassa erittäin hyvällä liikepaikalla, niin ota yhteyttä: [email protected] tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Hyvinkää kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Custom Curls. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus