Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuoratuolipaikka rohkealle, oma-aloitteiselle ja muutaman vuoden alalla olleelle parturi-kampaajalle. Haluat kehittää itseäsi, olet asiakasystävällinen ja ymmärrät siisteyden merkityksen ja olet tiimipelaaja. Olet joustava ja positiivinen, jolle hymy ei ole vaikeaa. Liity joukkoomme HairMix:n ammattitaitoiseen, rentoon joukkoomme. Sinua odottaa huippu liike, huippu paikalla. Me teemme työtämme suurella sydämellä, laatu tuotteilla ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Hyvinkää kauneudenhoito ja ulkonäkö Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut PARTURI-KAMPAAMO HAIRMIX. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa