Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Vuoratuolipaikka rohkealle, oma-aloitteiselle ja muutaman vuoden alalla olleelle parturi-kampaajalle. Haluat kehittää itseäsi, olet asiakasystävällinen ja ymmärrät siisteyden merkityksen ja olet tiimipelaaja. Olet joustava ja positiivinen, jolle hymy ei ole vaikeaa. Liity joukkoomme HairMix:n ammattitaitoiseen, rentoon joukkoomme. Sinua odottaa huippu liike, huippu paikalla. Me teemme työtämme suurella sydämellä, laatu tuotteilla ja ammattiylpeydellä.

Työnantaja: PARTURI-KAMPAAMO HAIRMIX Sijainti: Torikatu 2, 05800 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: AARNIO JAANA KAARINA, Puh: 0408014131, jaana.sinisilta@gmail.com Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 2, 05800 HYVINKÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut PARTURI-KAMPAAMO HAIRMIX. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Torikatu 2, 05800 HYVINKÄÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa