Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme uuteen liikkeeseemme ja energiseen tiimiimme parturi-kampaajaa vuokratuolille tai sopimusyrittäjäksi. Etsimme myös kosmetologia osa-aikatyöhön. Ribella on ruotsalainen tuotemerkki, joka on avannut ensimmäisen salonkinsa Helsingin keskustaan. Ribella on ennen Suomen valtaustaan toiminut erittäin hyvällä menestyksellä Ruotsissa vaikkakin tuotteita on myyty paljon kampaajille ja yksityishenkilöille Suomessa. Sinulla ei tarvitse olla omaa asiakaskuntaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Ribella Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus