Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme uuteen liikkeeseemme ja energiseen tiimiimme parturi-kampaajaa vuokratuolille tai sopimusyrittäjäksi. Etsimme myös kosmetologia osa-aikatyöhön. Ribella on ruotsalainen tuotemerkki, joka on avannut ensimmäisen salonkinsa Helsingin keskustaan. Ribella on ennen Suomen valtaustaan toiminut erittäin hyvällä menestyksellä Ruotsissa vaikkakin tuotteita on myyty paljon kampaajille ja yksityishenkilöille Suomessa. Sinulla ei tarvitse olla omaa asiakaskuntaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Ribella Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa