Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsinkiin Kulosaaren Ostoskeskukseen, Iconhair Parturi-Kampaamo Kauneushoitolaan, Parturi-Kampaaja sopimusyrittäjää. Tiloissamme toimii lisäksi Kynsi-Ripsiteknikko, Kosmetologi sekä Luontaishoitaja. Myös muutamana päivänä viikossa tai iltatyöntekijä mahdollista. Avustamme tarvittaessa myös asunnon löytämisessä lähialueelta. Liike avoinna Ma,Ti ja Pe 9-17 Ke ja To 9-20 La 9-14. Olemme joustavia työaikojen suhteen. Tarvittaessa avustamme vuokra-asunnon löytymisessä alueelta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Gummerus Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus