Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Studio Uleåborg etsii sopimusyrittäjäksi vahvan ammattitaidon omaavaa ja alaansa rakastavaa parturi-kampaajaa porukkaan mukaan. Toivomme, että olet ollut alalla jo jonkin aikaa. Tarjoamme kivat ja tyylikkäät työtilat loistavalla liikepaikalla Oulun keskustassa. Käytämme Schwarzkopfin Igora Royal värisarjaa. Myyntituotteista löytyy mm. Schwarzkopfin ja Idhairin tuotteita, Lanzaa. Tiloistamme löytyy myös kauneushoitola. Työt mahdollista aloittaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studio Uleåborg Avoin yhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus