Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Studio Uleåborg etsii sopimusyrittäjäksi vahvan ammattitaidon omaavaa ja alaansa rakastavaa parturi-kampaajaa porukkaan mukaan. Toivomme, että olet ollut alalla jo jonkin aikaa.

Tarjoamme kivat ja tyylikkäät työtilat loistavalla liikepaikalla Oulun keskustassa. Käytämme Schwarzkopfin Igora Royal värisarjaa. Myyntituotteista löytyy mm. Schwarzkopfin ja Idhairin tuotteita, Lanzaa. Tiloistamme löytyy myös kauneushoitola.

Työt mahdollista aloittaa heti tai mielellään viimeistään vuoden alusta.

Mikäli et ole aiemmin toiminut yrittäjänä niin autamme mielellämme sinut alkuun. Arvostamme ammattitaitoa ja intohimoa omaa työtään kohtaan! Meillä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittymään vielä rautaisemmaksi ammattilaiseksi.

Laita rohkeasti kyselyä/avointa hakemusta sähköpostitse niin jutellaan lisää olisiko tämä juuri Sinun paikkasi.

Nettisivumme on hakkeroinnin vuoksi pois toiminnasta jonkun aikaa, joten parhaiten tietoa löydät tätä kautta: https://www.facebook.com/studiouleaborg

Työnantaja: Studio Uleåborg Avoin yhtiö Sijainti: Torikatu 42, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johanna Kiiveri, 045 1311 990, johanna@studiouleaborg.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 42, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studio Uleåborg Avoin yhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Torikatu 42, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa