Duunitori suosittelee
Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sopimusyrittäjäksi Beauty Salonki KL toimipisteeseen parturi-kampaaja jolla on jo kokemusta alasta ja oma asiakaspiiri toivottava. Meillä voi myös tehdä ripset ja rusketuksia jos niin haluat. Tarjoamme reilun vuokrasopimuksen, hyvän tuotemyynti provision, mahdollisuudet kehittyä omassa ammatissa entistä paremmaksi. Liikkeemme on kaunis ja siisti, asiakkaamme tottuneet hyvään palveluun. Tiloissa toimivat nyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Salonki Katja Lemberg. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus