Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme sopimusyrittäjäksi Beauty Salonki KL toimipisteeseen parturi-kampaaja jolla on jo kokemusta alasta ja oma asiakaspiiri toivottava.
Meillä voi myös tehdä ripset ja rusketuksia jos niin haluat. Tarjoamme reilun vuokrasopimuksen, hyvän tuotemyynti provision, mahdollisuudet kehittyä omassa ammatissa entistä paremmaksi.
Liikkeemme on kaunis ja siisti, asiakkaamme tottuneet hyvään palveluun. Tiloissa toimivat nyt kampaaja, ripsien tekijä ja kynsitekijä.
Odotamme sinulta: työkokemusta, ihmisläheistä luonnetta ja luovaa asennetta, positiivista ja joustavaa asiakaspalveluasennetta ja vastuuntuntoisuutta.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tulee tutustumaan.

Web-osoite: http://www.beaytysalonki.fi Työnantaja: Beauty Salonki Katja Lemberg Sijainti: Abraminkatu 8, 00180 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 10.10.2016 Yhteystiedot: Katja Lemberg 0443440774 beautysalonkikl@gmail.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Abraminkatu 8, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Salonki Katja Lemberg. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Abraminkatu 8, 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa