Duunitori suosittelee
Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hiusmuotoilu Kauneushoitola Tuhat Taika etsii yrittäjähenkistä ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää parturi- kampaajaa vuokratuoli paikalle. Liike on toiminut 13 vuotta Taka-Töölössä hyvien liikenne yhteyksien varrella. Sinä joka haluat luoda uraa alan ammattilaisena olet hakemamme henkilö. Työkavereiksi saat alalla pidempään toimineet rautaiset ammattilaiset joilta saat täyden tuen. Soita ja jutellaan lisää Taina ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Munkkiniemi() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Tuhat Taika Hiusmuotoilu Kauneushoitola. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus