Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Integration Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin iloista, asiakaspalveluhenkistä , yrittäjähenkistä ja yhteistyökykyistä parturi-kampaajaa liikkeeseeni töihin sopimusyrittäjäksi Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla yhteyshenkilöön ja saat tietää lisää...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuusisaari() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Munkkiniemi() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Munkkivuori() kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Swabra Parturi-Kampaamo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus