Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Kiinteistövastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, etsimme Itäkeskuksessa sijaitsevaan Salon Trendy liikkeeseen parturi-kampaajaa. Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee 2 parturi-kampaajaa ja etsimme tiimiimme oma-alotteista ja pirteää lisäystä. Toivottavaa olisi vähintään yhden vuoden kokemus alalta ja oma asiakaskunta on aina plussaa, mutta liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monet asiakkaat ovat tottuneet tulemaan ovelta ilman ajanvarausta. Palkkaus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Timur Demir. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00930 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus