Duunitori suosittelee
Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME AMMATTITAITOISIA PARTURI-KAMPAAJIA osaavaan ja motivoituneeseen porukkaamme. Jos sinulla on hyvä asenne, toimit hyvin tiimissä ja hyvä asiakaspalvelu on sinulla verissä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyviin tieneisteihin sopimusyrittäjänä. Etsimme myös osa-aikaisia parturi-kampaajia palkkatyöhön. Mikäli olet etsimämme henkilö ota yhteyttä: Anu-Maaria Manninen p. 040 708 9811 anu-maaria.manninen(at)hairstore.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut New Hairstore Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus